BBQ Pitboys fireball cinnamon whiskey pumpkin pie

Dit recept heb ik van de BBQ pitboys. Een superzoete pompen taart en een flinke kick van de cinnamon whiskey.

Je hebt nodig:
2 taart bodems van 9 inch, Jumbo verkoopt deze. Bij AH heb ik ze niet kunnen vinden
2 blikjes pompoen puree van 15 OZ / 445ml. Totaal 30 OZ / 990ml
1,5 blikje gecondenseerde melk, totaal 18 OZ / 535ml
4 eieren
1 theelepel zout
1 theelepel verse gember
1/2 theelepel kruidnagel
180ml Fireball cinnamon whiskey
300 gram suiker.

Dit gerecht is echt super simpel te maken. Doe de taartbodems indirect op de BBQ, temperatuur rond de 175 graden. Ongeveer 20 minuten.
Mix intussen alle ingrediƫnten door elkaar en zorg dat je een mooie gladde massa hebt. Giet vervolgens het mengsel in de taartbodems en laat de temperatuur zakken tot 150 graden.
De taarten zijn klaar als een prikker schoon uit de taart komt.